Lisszabonban, Portugáliában koncertezett Harry Styles a napokban. Az énekesnek feltűnt, hogy az egyik rajongója a nézőtéren kérdést akar intézni hozzá. A férfi arra volt kíváncsi, megkaphatja-e Styles mikrofonját, mert lenne két sora egy dalból, amit elénekelne a barátnőjének.

Mióta vagytok együtt? Ha két hete, akkor esélytelen

- viccelődött az énekes, ezután kiderült, kicsivel több mint egy éve alkot egy párt a férfi a barátnőjével. Végül megkapta a mikrofont, majd belekezdett Elvis Presley Can't Help Falling in Love című slágerébe.

Styles eközben arra biztatta a közönséget, énekeljék vele együtt a számot, végül a férfi térdre borult és feltette a nagy kérdést barátnőjének, aki természetesen igent mondott a lánykérésre.

@francis.tpwk Congrats Marianna & Carl ????♥️ #harrystyles #loveontour #hslot #harrystylesloveontour #hslotlisbon #loveontourlisbon #proposal #love #loml #harrystylesvids #harrystylesedit #harryshouse #youarehome #youarehomeharrystyles #onedirection #hs #hshq #1d #tpwk #viral #xyzbca #foryou #fy #fyp #fypシ ♬ Can't Help Falling In Love - Elvis Presley


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!