A brit királyról hétfőn hozták nyilvánosságra, hogy daganatos betegségben szenved. Kisebbik fia kedden repülőre ült, hogy személyesen beszéljen vele.


Mindössze 12 percig tartott a daganatos betegséggel diagnosztizált III. Károly király és az apja látogatására azonnal Londonba repülő Harry herceg találkozója, írja a Mirror Lady Colin Campbell, brit királyi szakértő értesülései alapján. A sussexi herceg családja nélkül érkezett kedden az angol fővárosba Los Angelesből, miután a Buckingham-palota hétfőn bejelentette a király betegségét.

A királyi család szakértője szerint egy perccel sem tartott tovább apa és fia találkozója 12 percnél, holott több helyen is megjelent, hogy 30, vagy akár 45 percig is beszélgethettek egymással. Lady Colin Campbell tudomása szerint Harry érkezéséről nem tájékoztatta előre a Buckingham-palotát, ahonnan meghívást sem kapott.

A szakértő szerint nehéz eldönteni, hogy valójában miről szólt a hirtelen látogatás.

„Harryről? A királyről? Vagy a Netflixről, esetleg mindhárom kombinációjáról?” – mondta Lady Colin Campbell a GB Newsnak.

Korábban a BBC királyi tudósítója, Jennie Bond azt mondta, hogy Vilmos és Harry sincsenek már jóban. Az idősebb testvér egyértelmű jelét adta annak, hogy kitagadta öccsét, miután nem volt hajlandó találkozni vele, amikor legutóbb Londonban járt.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!