Egy férfi fiatalkorú rokonaival szállt fel a vonatra érvényes jegyek nélkül. A jegyellenőrrel folytatott többszöri szóváltás után végül tettlegességig fajult a vita - derül ki az Ügyészség közleményből.

Azt írják: a férfi a jegyellenőrzés során azzal indokolta, hogy nincsenek náluk az utazáshoz szükséges jegyek, mivel nem tudtak a bezárt jegypénztárnál vásárolni, de most a kalauztól szeretnének jegyet venni. Csakhogy az általuk kért kedvezményes jegyhez szükséges irataikat nem voltak hajlandóak megmutatni a kalauznak.

Végül a férfi nem is volt hajlandó jegyet venni azzal az indokkal, hogy mivel a vonat éppen egy megállóhoz érkezett és a kalauznak egy rövid időre le kellett szállnia a vonatról,

így ő ezzel megszakította a jegyvásárlás folyamatát, magyarán nem kell jegyet vásárolniuk

- hangzott a meglehetősen bizarr érvelés. Végül hangos vita alakult ki, ennek során káromkodva, agresszívan sértegették a kalauzt. Ennek aztán a rendőrök vetettek véget, akik a következő megállónál leszállították a jegy nélkül felszállt utasokat.

A történet viszont ekkor nem ért véget, újra visszaszálltak a vonatra jegyvásárlás nélkül, aztán amikor a kalauz ismét találkozott velük, minden ugyanúgy folytatódott: nem voltak hajlandók fizetni az utazásért, cserébe viszont folyamatosan fenyegették a kalauzt.

A java most jön, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>