Változatos programok, rengeteg játék, izgalmas kihívások várják a felhőtlen kikapcsolódást kereső családokat június 21–23. között az óbudai Hajógyári-szigeten!

A vakáció idén is a Generali Gyerek Szigeten kezdődik, ahol a három napon át énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek lepik majd el a Hajógyári-szigetet, de akkor se lepődjünk meg, ha egyszer csak vásári forgatagban találjuk magunkat vagy számháborúzó cserkészekbe és morzézó amatőr rádiósokba botlunk. Újdonságok, régi kedvencek, móka, kacagás három napon át Óbudán, június 21-23. között, amikor a szervezők családokat várnak ingyenes programokkal reggel 10-től este 6-ig.

A népszerű Generali Nagyszínpadon már péntek délelőtt kezdődnek a koncertek a Kiflihajó produkciójával, délután pedig fellép az örök kedvenc, Halász Judit. A három nap alatt, láthatjuk majd az Apacuka együttest, a Kiskalászt és zenél Farkasházi Réka és a Tintanyúl is. Igazi zenei csemegének ígérkezik a Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-táncos-verses gyerekelőadás, ahol még Grecsó Krisztián is táncra perdül majd a gyerekekkel.

A Gyerek Sziget szervezői hagyományosan kicsik és nagyok számára is pazar programokkal készülnek. A legifjabbakat Babajátszóházzal várják, ahol nem csak játékra és pihenés van lehetőség, de szakemberek mozgásfejlesztéssel, tanácsadással is a szülők rendelkezésére állnak. A mozgás szeretetének átadása mindig fontos szerepet kap a programok összeállításában, így több újdonsággal, többek közt a Gymnathlon programmal is bővült a sportos programok sora. Ez a gyermekeknek szóló sportprogram az átfogó testi fejlődés és az erős érzelmi megerősítés elvein alapul, célja, hogy egy életre szóló sportszeretetet alakítsanak ki a következő generációkban.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!