A képen a három kislány szorosan átöleli egymást, pedig korábban sohasem találkoztak... Három oklahomai rákos kislányról készült a szívmelengető kép, amellyel ezreket inspirálnak.

A képen az akkor 3 éves Rylie, 6 éves Rheann, és 4 éves Ainsley szerepel. Lora Scantling kapta lencsevégre őket, hogy felhívja a figyelmet a daganatos gyerekekre.

A fotós két gyermekruha boltot is felkért arra, hogy támogassák a fotósorozatot, mert érezte, hogy fontos, amit létre akar hozni.

„Olyan képet akartam készíteni, ami egyetlen egy fotón millió dolgot mesél el”

– mondta Lora az élményről a Daily Mailnek.

A fotós számára nagyon fontos volt a kép üzenete, hiszen nevelőapja, Larry, negyedik stádiumú tüdőrákkal küzd, és közeli barátja 1 éves gyermekét veszítette el leukémiában.

A fotósnak sikerült is elérnie célját a fantasztikus képpel, amire egy inspiráló üzenet is írt:

„Néha az erő abból ered, hogy tudod, nem vagy egyedül.”

Bár Lora érezte, hogy a fotója sikeres lesz, sosem gondolta volna, hogy ilyen sok visszajelzést fog kapni a képről.

„Nagyon megtisztelő, hogy világszerte ilyen sokan meg akarták velünk osztani a történetüket, és hogy ilyen sok ember életét megérintettük ezzel.”

„El sem tudom mondani, hány e-mailt és üzenetet kaptunk a fotót követő pár napban, amiben elmondták nekem, hogy milyen sokat jelent számukra ez a kép”

– tette hozzá a művész.

A fotós úgy érzi, hogy egy álma vált valóra azzal, hogy ilyen mély nyomot tudott hagyni az emberek életében csupán egyetlen képpel.

A fotón szereplő három lány sosem találkozott korábban, de Scantling szerint azonnal jó barátokká váltak.

„Találkoztam a három legszebb lánnyal, akit valaha láttam: tele vannak élettel, boldogsággal és erővel”

– írta ki Facebook oldalára.

A legfiatalabb lány, Rylie a fotózás előtt nem sokkal élte túl a veserákot. Rheann továbbra is küzd a ritka agydaganattal, amellyel diagnosztizálták. Ainsley pedig leukémiából épül fel.

Családjaik nagyon szeretik a lányokról készült képeket, és nagyon meghatódtak a közösségi oldalakon tapasztalt reakciók kapcsán.

Rylie édesanyja, Bridget Hughes a News 9 munkatársainak nyilatkozott: „Amikor az emberek a rákra gondolnak, általában a betegséggel küzdő felnőttek jutnak az eszükbe. Örülök annak, hogy az ember meglátják, milyen sok gyermek szenved ebben a betegségben, és harcol minden nap.”

A fotósorozat sikerén felbuzdulva Lora szeretné folytatni a projektet, és felhívni az emberek figyelmét a daganatos megbetegedésekre.

A fotókat nyomtatásban is kiadja, és a befolyó összeget a családok és egy alapítvány számára ajánlja fel. A fotókat 35 dollárért árusítja, amellyel a fotóin szereplő kislányokat és családjukat, illetve az oklahomai kórház Jimmy Everest Centerét támogatja, ahol a lányokat is kezelik.

Forrás: DailyMail



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!