Az RTL-nek két, a TV2-nek egy sorozata búcsúzik.


Nem készül folytatás három magyar sorozatból sem - értesült a SorozatWiki.

A Doktor Balaton 2020 végén debütált a TV2-n, a két ünnep között még viszonylag jó nézettséget is hozott. 45 epizód után azonban februárban levették a műsorról, a folytatását pedig júliusban kezdték vetíteni, ekkor már egyre rosszabb nézettséggel. A már korábban berendelt 2. évadot idén áprilisban adták le, a legújabb 60 rész azonban még a korábbiaknál is rosszabb eredményeket produkált, így talán nem meglepő, hogy elkaszálták a sorozatot. A TV2 meg is erősítette a SorozatWikinek, hogy nem lesz folytatás. A döntést azzal indokolták, hogy mivel a Mészáros András alakította főszereplő átadta a háziorvosi praxist és megtalálta a szerelmet, így véget ért a története, ezért nem lesz újabb évad.

Az RTL idén januárban bemutatott új sorozata, a Hotel Margaret sem folytatódik. Az első évad eleinte közepes nézettséggel futott, majd hétről-hétre csökkent a közönségaránya. Amikor egy hónappal később már 22 órakor kezdődtek a részek, még gyengébben teljesített. A SorozatWiki szerint nem meglepő, hogy a 60 részes 1. évadnak nem lesz folytatása.

Szintén elkaszálták A Séf meg a többiek című RTL-es sorozatot is, amelyből 10 epizódot márciusban mutattak be, és múlt vasárnap kezdték leadni az új részeket. Ebben az esetben nem a nézettség miatt döntöttek úgy, hogy nem készül folytatás, hanem az orosz-ukrán háború, egészen pontosan az Oroszországra kivetett szankciók miatt.

- válaszolta a SorozatWiki kérdésére az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

A sorozat tehát véget ért az első évaddal, amelynek második felét még láthatják a nézők a következő hetekben. Vasárnaponként 19 órai kezdéssel dupla részeket vetítenek belőle az RTL-en.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!