Akkor érte őket a halálos áramütés, amikor kiszálltak az autóból Portlandben. Egy kétéves kisgyerek életét egy helyi lakos mentette meg.


Továbbra is komoly gondokat okoz a hideg és viharos időjárás az USA Oregon államában. A tomboló jégviharban egy villanyvezeték parkoló autóra zuhant Portland városában.

Az áramütés akkor érte őket, amikor kiszálltak az autójukból. Egy kisgyerek is megsérült a tragédiában – őt egy helyi lakos mentette meg. Kórházba szállították, állapota a híradások szerint kielégítő.

A vezetéket egy leszakadó ág húzta le a kocsira. A bent ülők nem érzékelték a veszélyt, hogy áram alá került az autó. Rick Graves, a helyi tűzoltóság munkatársa közölte: a három emberen akkor futott végig az áram, amikor kiszálltak a járműből, és a lábuk a földet érintette. Elmondása szerint a holttesteket nagyjából 35 méterre az autótól találták meg.

A portlandi közlekedési illetékesek arra kérik a lakosságot, hogy jelenleg akinek nem muszáj, ne induljon útnak. Külön felhívják az emberek figyelmét a leszakadó ágakra és villanyvezetékekre.

(New York Post)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!