Pénzt, ruhákat és kisebb ajándékokat csalt ki több tucat nőtől egy 39 éves férfi Oszakában - írja a Japan Today című angol nyelvű hírportál.


A részmunkaidőben dolgozó, állandó lakcímmel nem rendelkező Takashi Miyagawa legalább harmincöt nővel hitette el, hogy együtt jár velük, aztán mindig megemlítette a közelgő születésnapját. Legutóbb egy 47 éves nővel hitette el, hogy február 22-én született, miközben a valódi születésnapja november 13-án van.

Miyagawa korábban egy 40 éves nőnek azt mondta, hogy júliusban van születésnapja, egy másik, 35 éves nőnek pedig azt, hogy áprilisban. A rendőrség felhívására eddig harmincöt áldozat jelentkezett, akiket a férfi összesen, legalább 100 ezer jennel (közel 280 ezer forinttal) károsított meg.

Miyagawa hidrogénes zuhanyfejeket árult egy MLM cégnek, az áldozatai az ügyfelei közül kerültek ki. A férfi az összes nővel elhitette, hogy kapcsolatukból házasság is lehet. Egy idő után a férfi belegabalyodott a túl sok hazugságba, az áldozatai így egymásra találtak és feljelentették.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!