A világbajnoki címért harcoló két pilóta, Lewis Hamilton és Max Verstappen már a Forma-1-es Amerikai Nagydíj második szabaedzésén összecsapott egymással.

Az incidens előzménye az volt, hogy mindketten a gyors körükre készültek, és Verstappen megelőzte Hamiltont, aki a holland után eredt, és a célegyenesben úgy száguldottak egymás mellett, hogy szinte összeértek a kerekek.

Végül Hamilton helyezkedett jobban a kanyar előtt, Verstappen pedig a maga módján jelezte, hogy nem tetszett neki a nagy rivális manővere, a csapatrádión hülye idiótának nevezte a világbajnokot, és a középső ujját is felmutatta.

A mutogatást itt kikockázták:

Neck and neck in the title battle, and in FP2 ???? #USGP ???????? #F1 pic.twitter.com/wXuBD6kecG

- Formula 1 (@F1) October 22, 2021

Verstappen később amiatt bosszankodott, hogy egy másik gyors köre a nagy forgalom miatt veszett kárba, és végül a nyolcadik idővel (1:35.824 perc) zárta a második szabadedzést, amelyet csapattársa, Sergio Pérez nyert meg.

Hamilton összehozott egy Péreznél is jobb időt, de ezt később elvették, mert a 19-es kanyarban elhagyta a pályát, így a Mercedes pilótája végül a harmadik helyen végzett.

???? END OF FP2 ????

Perez leads Norris followed by the two Mercedes drivers#USGP ???????? #F1 pic.twitter.com/S1C1xUTfM8

- Formula 1 (@F1) October 22, 2021

A további program:

szombat:
3. szabadedzés 20.00
időmérő edzés 13.00

vasárnap:
futam 21.00

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!