A család, a barátok és a szerelme is most gyűjtést szerveznek, hogy teljesíthessék a kívánságait.


Már két szívátültetésen is túl van a 21 éves debreceni lány, de a szervezete most feladta a harcot és a szakemberek szerint egy harmadik műtétre már nincs esélye. Hónapjai vannak hátra Zsuzsinak, aki pedig igazán küzdő típus. Nemrégiben kitünőre érettségizett, és vannak vágyai, amiket még teljesítene.

A lány összeírt egy bakancslistát arról, hogy miket szeretne még megtenni - írja a Blikk.

"Úgy vagyok vele, hogy ezt az egészet inkább feltettem egy magas polcra, ahol nem is látom. Nem szeretném, hogy az töltse ki a mindennapjaimat, nem akarok azon gondolkodni, meddig élek még. Ezért összeírtam azokat a dolgokat, amiket szeretnék még megcsinálni... A maradék időmet még szeretném megtölteni élményekkel. Olyan jó lenne mást is látni, nem csak a Hortobágyot!" - árulta el a lapnak.

Zsuzsi 10 éves volt, mikor egy vírusos megbetegedés miatt gyógyíthatatlan szívizombetegség lépett fel nála. Az első új szívet 2013-ban kapta, majd miután a szervezete nem fogadta be, 2021-ben újabb szívtranszplantáción esett át. Ám a szervezete most sem fogadta be az új szervet, a koszorúerei lassan elzáródnak.

A folyamatot csak lassítani tudják, de újabb műtétre már nincs lehetőség az orvosok szerint.

A masszőrként dolgozó édesanyja idejét és pénzét a lánya betegsége felemészti, ezért örömmel fogadnak támogatást.

Pénzbeli adományokat az édesanya számlaszámára lehet küldeni:

Tóthmartinez Beatrix Krisztina

HU68-12052712-00466375-00100008

Raiffeisen Bank Zrt.

Swift kód: UBRT HUHB

A fiatal nőt sokan szeretik, és igyekeznek segíteni a családnak. Szerelme Márton is megható posztban ír kapcsolatukról és arról, hogy milyen fontos számára a lány.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!