A család ügyvédje a Story-nak elmondta, hogy már nem reménykednek abban, hogy a nőt valaha megtalálják, de emlékhelye lehet a temetőben.


Mi is írtunk róla, hogy Novozánszki Fanni (VV Fanni) 2017. november 20-án tűnt el. A konzumlányként dolgozó nőt B. László látta utoljára. A férfi a lány eltűnésének estéjén felment a lakásába, majd a vállán cipelte és autójába tette Fannit. B. Lászlót pár nappal később le is tartóztatták. A férfi mindvégig tagadta, hogy ő ölte volna meg a nőt. Fanni holtteste azóta sem került elő, pedig a rendőrök a férfi telefonjának cellainformáció alapján átfésültek több területet.

A Fővárosi Törvényszék júliusban mondta ki, hogy Novoszánszki Fannit B. László ölte meg, haszonszerzés céljából. A férfit életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték, leghamarabb 30 év után helyezhető feltételesen szabadlábra.

A Story most arról ír, hogy bár a nő holtteste nem került elő, de a család kérheti a halottá nyilvánítását. Ezt a szülők tehetik meg:

„A holnapi napon kérelmezni fogjuk az édesanyával, Katalinnal, hogy holttá nyilvánítsák Fannit” – mondta el a lapnak dr. Lichy József.

– közölte a család ügyvédje. Az eljárásról is beszélt:

„Lesz egy halotti anyakönyvi kivonat, amivel megkezdődhet a hagyatéki eljárás. Ennek fényében a Fanni lakásában talált közel ötmillió forint, az autója, illetve minden vagyontárgya a szüleire száll.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!