Márta nagyon boldog, hogy gyereke megint otthon van, a kedvenceit főzi neki, és könnyes szemmel nézi, ahogy a kisunokája először találkozik az édesapjával.


Hazatérhetett a börtönből a VV Aurelió és találkozhatott kislányával is, aki akkor született, amikor a reality-sztár már a büntetését töltötte emberrablás és kábítószerbirtoklás miatt. A bíróság 3 év 5 hónapra ítélte, de jó magaviselete miatt két év után kiengedték. Most a büntetése hátralevő részét már reintegrációs őrizetben tölti az otthonában.

Aureliót édesanyja várta otthon, ráadásul bajai halászlével és születésnapi tortával. Az asszony könnyes szemmel nézte, ahogy fia és a már közel kétéves kislánya először találkoznak - írja a Blikk.

Márta a lapnak elmondta, hogy a fia hazatérte óta egyfolytában mosolyog és lesi a kívánságait. Vasárnapra is éppen finomságokat készített az ebédre: húslevest, kacsacombot és párolt káposztát főzött.

Rákos tagliatellével és madársalátával készültem, délután pedig igazi bajai halászlé és maracujás csokis torta is volt, hiszen megünnepeltük Aurelio 33. születésnapját, ami pénteken volt. Bár tudom, hogy mennyire hiányoztak neki bent a finom falatok és vágyott a jó ételekre, mégsem evett olyan sokat. A börtönben 15 kilót fogyott, és nem akarja ezt visszaszedni" – árulta el az anya, aki két éve nem találkozott személyesen a gyerekével. Telefonon és Skype-on tartották a kapcsolatot. Így a találkozásuk könnyes volt, és az asszony rácsodálkozhatott arra, hogy mennyire megváltozott a fia.

Ő pedig mindenért nagyon hálás, mint egy kisgyerek, úgy rácsodálkozott, hogy milyen szép az otthonunk, mennyire rendben tartottam a szobáját, vagy hogy milyen nagy tévénk van" - mondta az asszony.

Azt is elmesélte, milyen volt a találkozás Auréliónak a kislányával:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!