A Lépjünk, hogy léphessenek Egyesület ismert embereket megszólaltató videóval üzen a fogyatékkal élők világnapjára. A kezdeményezés célja, hogy még a választások előtt felhívják a magyar társadalom - és kiemelten a döntéshozók - figyelmét arra, hogy a fogyatékkal élők helyzete nem csak azok számára fontos, akik érintettek, hanem társadalmunk közös ügye.


A videóüzenetben olyan ismert emberek állnak az ügy mellé, mint Alföldi Róbert, Halász Judit, Kováts Adél, Kiss Tibi vagy Kálid Artúr.

VIDEÓ: Lépjünk, hogy léphessenek!

A Lépjünk, hogy Léphessenek Egyesület

A központi idegrendszeri sérült gyermekek és családjaik támogatásával foglalkozik. Az elmúlt években több mint ezer érintett kapott tőlük kézzelfogható segítséget, az érzelmi és anyagi támogatástól kezdve egészen az új műtéti eljárásokig. További részletek ITT

December 3. A fogyatékkal élők világnapja

A fogyatékkal élő emberek 1992-ben létrehívott világnapjának célja, hogy elősegítse a fogyatékkal kapcsolatos kérdések jobb megértését, és támogassa a fogyatékkal élők méltósága, jogai és jóléte érdekében tett erőfeszítéseket. Törekszik arra is, hogy tudatosítsa azokat az előnyöket, amelyek a fogyatékkal élők integrációjából származnának a politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális élet szempontjából egyaránt.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!