Egy 8 éves fiú életébe került egy újabb kihívás a közösségi médiában. Rhys Millum senkinek nem árulta el, mit tett és már nem tudtak segíteni rajta.


Az angol kisfiú gyomorfájdalmakra panaszkodott édesanyjának, ezután fájdalomcsillapítót kapott. Nem sokkal később egy orvos is megvizsgálta, majd hazaküldték a kórházból. Rhys néhány nappal később az otthonában lett rosszul. Azt mondta a szüleinek, hogy nem lát, leült egy székre és rövid idő múlva elvesztette az eszméletét. Édesapja kétségbeesetten próbálta újjáéleszteni. Végül a kiérkező mentők szállították kórházba. Út közben szívrohamot kapott és már soha nem tért magához. Még aznap este meghalt.

A boncolás megdöbbentő eredményt hozott: először egy apró tárgyat vettek észre, amiről azt hitték, hogy egy fémcsavar, amit a fiú lenyelt. Az alaposabb vizsgálat során összesen tíz darab, 3 milliméter átmérőjű ezüst gömbmágnest találtak.

Később kiderült, hogy a fiú nagyon szeretett mágnesekkel játszani, előfordult, hogy egyszerre 30-40 darab is volt nála. A végzetét az okozta, hogy az internetet rátalált a „hamis piercing kihívásra”, ahol az egyik mágnest az arc külső oldalára, a másikat az arc belső oldalára kellett helyezni. A mágnesek ezután összetapadtak, hogy egy piercing látszatát keltsék. A fiú tovább gondolta a történetet és lenyelte ezeket a mágneseket. Nem tudta, hogy ez életveszélyes, és senkinek sem mondta el, hogy mi történt – írta a Mirror.

„Nem tudjuk megfejteni, miért vette a szájába a mágneseket. Valaki megemlítette ezt a TikTok dolgot, és arra gondolt, hogy ez lehet az. „Nem igazán volt veszélyérzete. Mindig azzal vicceltünk, hogy kaszkadőr lesz, ha idősebb lesz” – mondta a megtört édesanya.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!