Mia Khalifa szerint meg kellene óvni a nőket a felnőtt filmek „mérgező” közegétől, ezért azt javasolja a lányoknak, hogy ne vágjanak bele a pornózásba.


Bár Mia Khalifa nem tudhat a háta mögött hosszú pornós karriert, úgy érzi éppen eleget tanult tőle ahhoz, hogy azt tanácsolja a nőknek: ne vágjanak bele a pornózásba - idézi a Daily Star.

A libanoni származású expornószínésznő összesen három hónapig űzte az ipart még 2014-ben, ezalatt 11 felnőtt filmben szerepelt, ám azóta is a legkeresettebb név az egyik legnagyobb pornóoldalon, a Pornhubon.

A most 29 éves sztár azóta visszavonult a szexfilmektől, jelenleg inkább influenszerként dolgozik, és sportműsorokat készít.

Khalifa egyszer a TikTok-csatornáján adott hangot a pornóiparral kapcsolatos rossz élményeinek:

A videóra persze rengeteg komment érkezett, és több lány humorizált azzal, hogy ők is belevágnának a pornózásba. Egyikük például azt írta, hogy a Pornhub 20 ezer dollárt fizetne egy pornófilmért, amiben nem is kéne megmutatnia az arcát. "Ne csináld...nem éri meg" - kommentelte hozzá az expornós.

Khalifa óva int mindenkit ettől, még akkor is, ha könnyű pénzszerzésnek tűnik. Ráadásul ezek a hatalmas összegek a legtöbbször nem reálisak.

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés

Khalifa akkor 21 éves volt, és úgy érezte, hogy bele van kényszerítve a pornózásba, és ezzel szerinte nincs egyedül. Rengeteg olyan fiatal lány van, akik a könnyű pénzszerzés lehetősége miatt vág bele, ám mindenkinek azt tanácsolja, hogy ne tegye. A videók ugyanis örökké fent maradnak - hiába próbálja immár hat éve eltávolíttatni őket a világhálóról. Egyik pornófilmje miatt - amelyben hidzsábban szerepelt - még az Iszlám Állam is halálosan megfenyegette őt.

- írta a követőinek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!