Két hete egy világsztárral, Michele Morronéval biliárdozott egy forgatási szünetben, mikor a baleset történt. Szerencsére az asztalban nem tett kárt.


Hajdú Péter viccesnek induló, ám tragikus végről tanúskodó videót osztott meg a közösségi oldalán - írja a Blikk. A felvételen az látható, ahogy az egyik legnépszerűbb férfi világsztárral, Michele Morronéval biliárdozik, ám a nagy nevetésekkel és zrikálásokkal induló játék csúnyán végződik: egy 2 millió forintos vázát tört össze egy rosszul sikerült lökés után a Frizbi atyja. Döbbent arccal mutatta a darabokat a női szívek elrablójának, akit nem hatott meg különösebben a baleset: vicces hanghatások kíséretében nevetett Hajdún...

"Nem szégyellem, valóban megtörtént ez a kisebb baleset.

– mondta a lapnak Hajdú Péter.

"Egy forgatás szünetében játszottunk Michelével, nagyon laza, jó fej figurát ismertem meg benne. Az egyik legnagyobb jövő előtt álló sztár, hiszen az ő korosztályában az első számú szépfiúvá lépett elő, mivel a korábbi nőcsábász színészek, mint Ryan Gosling, Leonardo Di Caprio vagy Brad Pitt, már a negyvenes-ötvenes éveiket tapossák".

Morronét a nagyvilág a 365 nap című film főszereplőjeként ismerte meg, ahol maffiavezérként elraboltat és fogva tart egy nőt egy évig: ennyi időt adott neki, hogy beleszeressen. A színész jelenleg Megan Fox oldalán forgat egy sci-fit Subservience címmel, de emellett modellkedik is: most lett az egyik leghíresebb olasz divatmárka arca.

De ki fizette ki a váza összetörésével okozott többmilliós kárt?

"Egy forgatás miatt volt Magyarországon Michele, de az egyelőre titok, mit is forgatott. Már tovább is repült, jelenleg Amerikában tartózkodik, hiszen az egyik leghíresebb hollywoodi ügynökség képviseli őt, ahová többek között Margot Robbie vagy Bruce Willis is tartozik. S hogy kinek kellett kifizetnie az összetört vázát? Egy darabig szívtam a fogam, féltem, hogy nekem kell majd zsebbe nyúlnom, de a megúsztam: a produkció állta a számlát" - derült ki a cikkből.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!