Szalmán Ál Hovajs és Fájik Abdi történelmet írt azzal, hogy szaúd-arábiai alpesi sízőként elsőként kvalifikálták magukat a februári, pekingi téli olimpiára. A szaúdi állami hírügynökség (SPA) hétfőn közölte, hogy Ál Hovajs műlesiklásban, míg Abdi szuperóriás-műlesiklásban állhat rajthoz a kínai fővárosban február 4-én rajtoló ötkarikás versenyen.

Kapcsolódó

Történelmi kvóta, 17 éves magyar snowboardos jutott ki az olimpiára

Először vehet részt magyar hódeszkás a játékokon.

Haiti is először indíthat majd versenyzőt, a 19 éves Richardson Viano várhatóan óriás-műlesiklásban indul majd.

A Nemzetközi Síszövetség (FIS) rangsora alapján India, Brazília, Ghána,és a Fülöp-szigetek is nevezhet alpesi sízőt az olimpiára.

Magyarországot ebben a sportágban egy-egy férfi és női versenyző képviseli majd a február 20-ig tartó téli játékokon.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!