A - most már hivatalosan is - Mrs. Biebertől eddig sem állt távol a cukormázas romantika. Lelkesedésén nem is csodálkozhatunk, hiszen rekord idő alatt sikerült elrabolnia a nem is olyan rég még Selena Gomezzel egy párt alkotó Justin szívét. A közelmúltban azonban kiderült, hogy Hailey nem csak hogy összejött a sztárral, hanem fiatal koruk ellenére máris házasságot kötöttek. Minderre a legnagyobb titokban, augusztusban, egy New York-i hivatalban került sor.


A rosszmájú pletykák ellenére azóta sem húzták be a féket, boldogan lubickolnak a friss házasoknak kijáró idillben. Ezt csupán egy külön töltött hét tudta megszakítani - de Hailey úgy döntött, hogy egy kedves videóval hidalja át a távolságot, melyben héliumhangú karácsonyi őzike filterrel adja elő szerelme egyik ünnepi slágerét.

Az akcióra természetesen hideg-meleg kommenteket egyaránt kapott. És, bár a cukiságfaktor ezúttal tényleg elég veszélyes tartományba kúszott, talán ez mégis megbocsájtható egy olyan szerelmes esetében, aki legalább nem veszi túl komolyan magát.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!