A szállodában már egy szokássá váltak a különböző gasztronómiai hétvégék, melyek minden esetben egy adott tematikát, konyhát, szezonális fogásokat hoznak a vendégeik számára. Ez a hagyomány jövőre folytatódik, megmutatjuk milyen különlegeséggekkel várnak!

A Cserhát vidéke hihetetlen látnivalókat rejteget, ahova egyszer mindenkinek el kell jutnia. Ha te is tervezel a környéken egy kirándulást vagy egy kis pihenést, a Castellum Hotel Hollókő**** minden igényedet kielégítő szolgáltatásaival áll rendelkezésedre. Aki itt megszáll, az nyugodtan élvezheti a szálloda modern, kényeztető szolgáltatásait, például az élménymedencével, szaunával és jacuzzival felszerelt wellnes-részleget. A hatféle szoba között mindenki megtalálja a saját preferenciájához illőt, legyen az családi lakosztály, akadálymentesített vagy antiallergén szoba.

Céges rendezvények, üzleti, vagy családi étkezések helyszíneként is tökéletes választás a hotel étterme, melynek nevét „A nagy palóc”, Mikszáth Kálmán ihlette.

VIDEÓ: Szent Iván éj gasztrohétvége a Castellumban - 2021

Ez a mára más szokássá vált eseménysorozat jövőre is folytatódik, melyeken minden esetben egy adott tematikát, konyhát, szezonális „sláger”fogásokat hoznak a vendégeik számára. Az ínycsiklandó palóc és nemzetközi fogások, távoli kultúrák különlegességei és a hagyományos receptek egyaránt gasztronómiai utazásra csábítanak. A programok legkedveltebb eleme a közös, interaktív sütés-főzés, a házi kemencében sült kenyerek-kencék és szezonális alapanyagok kóstolója. A kulináris túrán természetesen nem maradhatnak le a legfinomabb nedűk, és frissítők sem. Számos alkalommal bor-csokoládé- és pálinka kóstolóval egybekötött közös falatozás koronázza a napot, természetesen hangulatos élőzenével fűszerezve.

A finom ételeket pedig Oláh Zoltán executive séf és csapata biztosítja, akik figyelnek a vendégek egyéni igényeire is, ha szükséges, személyre szabott menüket állítanak össze ételallergia, ételintolerancia, illetve vegetáriánus, vegán és egyéb különleges étrendek esetén.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!