Interjút adott a 168 Órának Hadházy Ákos. Többek között szó volt benne Borkai kapcsán a korrupciós botrányokról is.

"Nem túlzok: a laptopomon legalább tíz olyan ügynek a dokumentumait tárolom, amelyek közül bármelyikbe – jobb helyeken persze – kormányok buknának bele, miniszterek mondanának le. De mielőtt bármelyiket is nyilvánosságra hoznám, muszáj alaposan előkészíteni, médiaképessé tenni, mert olyan magasan van az ingerküszöb, hogy különben nem figyelnek fel rá az emberek"

- jelentette ki a politikus. Amikor arról kérdezték, lehet-e szerinte a NER rendszerén belül tisztességesen irányítani egy települést, azt mondta: kormánypártiként aligha. Az ellenzékiek szerepéről azt nyilatkozta:

"Azokon a településeken, ahol most az ellenzék átveszi a hatalmat a kormánypártoktól, és az elszámoltatás során nem tár fel semmilyen korrupciós ügyet, akkor nem jól végzi a dolgát. (…) kizárt dolog, hogy ne bukkanjanak valamilyen bűncselekményre. Kamurendezvényekre, kamutanulmányokra, túlárazásokra, kivételezett cégekre. Nagyobb problémát jelent majd, hogy nincs annyi rendőr az országban, hogy az összes zűrös ügyet feltárják."

Ezzel kapcsolatban egy elég erős mondattal zárta le a gondolatmenetét:

"Aki most ellenzékiként bekerült a helyi hatalomba, és lop a közösből, annak nem kezét, hanem a péniszét kell levágni."