Két „lehangoló visszajelzést” osztott meg Hadházy Ákos. Nem tetszik neki, ahogy Magyar reagált, miután számonkérte őt a diákhiteles ügyek miatt.


Hadházy Ákos egy Facebook-posztjában két „lehangoló visszajelzést” osztott meg, amelyek Magyar Péter felől érték. Magyar előbb ugyanis Rogán Antal emberének nevezte Hadházyt egy kommentben, majd az Iványi Gábor melletti tüntetésen faképnél hagyta a független képviselőt, aki egy beszélgetéshez szeretett volna időpontot egyeztetni vele.

A történtek előzménye, hogy Hadházy arról posztolt:

A képviselő a hétfői posztjában három pontban három megjegyzést tett a történtek kapcsán. Leírta:

• Továbbra is szeretne találkozni Magyar Péterrel, akár magán, akár nyilvános beszélgetés keretében, hogy választ kapjon a kérdéseire;

• Hadházy szerint fideszes dolog ellenségnek bélyegezni azt, aki kritikát fogalmaz meg – „ha viszont egy új ellenzéki vezető jelölt már a kezdetekkor hasonlóan reagál a neki nem tetsző véleményekre, az nagyon komoly kérdéseket vet fel”;

• Az ellenzéki egység a képviselő szerint nem lesz stabil, ha izomból nyom le mindenkit Magyar Péter, aki nem ért egyet vele, mert előbb-utóbb „szövetségesekre is lesz szüksége, nemcsak rajongókra”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!