A képviselő arról is írt a Facebook-oldalán, hogy miközben a Pest irányba induló pótlóbuszok közvetlenül a sínek mellett vezető útról indulnak, a Pest felől érkezőket a lehető legtávolabb, a minősíthetetlen állapotú állomásépület túlsó oldalától is távolabb húzódó főúton teszik le a buszok.


A független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán írt hosszú bejegyzést az elképesztő körülmények között megvalósuló tatabányai átszállásról.

A Budapest-Tatabánya-Győr vasútvonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszának felújítása szeptember 18-án kezdődött, és egészen a decemberi menetrendváltásig tart majd a felújítás.

- kezdte sorait a képviselő.

"Ennél nagyobb baj és nehezen érthető, hogy miközben a Pest irányba induló pótlóbuszok közvetlenül a sínek mellett vezető útról indulnak, a Pest felől érkezőket a lehető legtávolabb, a (minősíthetetlen állapotú) állomásépület túlsó oldalától is távolabb húzódó főúton teszik le a buszok. Ennyi embert egyszerre futni csak futóversenyeken lehet látni, de ott nem cipelnek magukkal koffert."

- folytatta bejegyzését Hadházy.

- zárta sorait a képviselő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!