Az országgyűlési képviselő felhívta a honlapon megadott bölcsődevezetőt, aki idegesen és meglepetten kérdezte, hogy hol látta a telefonszámot. Az épület pazar, gyerekeknek nyoma sincs.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebookon számolt be egy újabb furcsa beruházásról. A Youtube-on is megosztott videóban láthatóan nem tudja, káromkodjon-e vagy nevessen inkább azon, amit lát.

Budapest határában ugyanis, a Róka-hegyen, egy luxusvillanegyed szélén sikerült felépíteni egy villát EU-s támogatásból. Az udvaron egy műanyag játékház is van, hogy ne legyen annyira feltűnő. Erről így ír Hadházy:

A bölcsődének szép honlapja van, ahol azt írják, hogy „Az európai támogatás segítségével a projekt keretében egy új mini bölcsőde működése indul el” ahol több mint 480 bölcsődés korú gyermek él, de csak egy 52 férőhelyes önkormányzati bölcsőde van. „A Vadmarcipán Mini Bölcsőde egy új építésű épületben kap helyet, amely kifejezetten bölcsődei működésre lett tervezve, és az OTÉK előírásainak megfelel.”

A cél az, hogy könnyítsék a családok helyzetét, és segítsék a nők mielőbbi visszatérését a munkaerőpiacra. A mini bölcsőde 16 férőhellyel fog működni.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!