A Dior nyári, kifejezetten a Rivéra után elnevezett szettjében indult a kikötőből a monte-carlói éjszakába Mészáros Lőrinc felesége.


Összesen 1,6 millió forintot ért az a szett, amit Várkonyi Andrea viselt, amikor a Rose d'Or luxusjachttal Monacóba érkeztek, írja posztjában Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselőnek egyik követője jelezte, hogy Mészáros Lőrinc felesége a Dior üzletház nyári kollekciójának 2750 eurós pólóját (1 millió forint) és 1650 eurós (630 ezer forint) rövidnadrágját viselte a franciaországi partra szálláskor. A táskát és a cipőt nem tudták beazonosítani.

Hadházy megjegyzi, hogy Várkonyi Andrea „stílusos, hiszen a francia Riviérán a DioRIVIERA fantázianevű modellt húzta fel a testére”.

A politikus teljes bejegyzését itt lehet elolvasni:

Mészáros Lőrincről és feleségéről közel két hete derült ki, hogy egy 27 milliárd forintot érő, vadonatúj luxusjacht fedélzetén indultak nyaralni. A 62 méteres Rose d'Or azóta járt már Olaszország és Franciaország több kikötőjében is. Néhány napja Nizzában fotózták le a felcsúti milliárdost és a Hadházy által „a nemzet leggazdagabb asszonya” jelzővel illetett Várkonyi Andreát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!