Nora Mörk felkészült a budapesti háborúra, de úgy véli, hogy a Vipers most erősebb, mint a női kézilabda Bajnokok Ligája 2019-es négyes döntőjében.

Kapcsolódó

Súlyos autóbalesetet szenvedett a szombathelyi kézilabdacsapat elnöke

Az autó ledöntötte a szalagkorlátot, majd az autópálya mellé zuhant.

Nagyon erős héten van túl a kristiansandi csapat, ugyanis előbb megnyerte a bajnokságot a Storhamarral szembeni egyetlen mérkőzésre korlátozódott döntőben (34-25), majd szombaton 29-16-ra verte a Solát a kupafináléban.

"A Vipers őrülten jó, csapatként játszanak, ezért úgy gondolom, hogy május végén megnyerhetik a Bajnokok Ligáját is" - nyilatkozta a norvég TV2-nek a vesztes csapatban szereplő egyszeres olimpiai, kétszeres világ- és ötszörös Európa-bajnok balszélső, Camilla Herrem.

A Vipersre még ráfér egy kis javítanivaló a május 29-i, CSZKA Moszkva elleni BL-elődöntő előtt.

"Úgy gondolom, hogy félre kellene tennünk a negatív dolgokat, és a jövőben sok időt kell fordítanunk a taktikára. Most már csak a Final Fourra kell készülnünk" - mondta Nora Mörk.

Két éve a Vipers a harmadik helyet szerezte meg a budapesti négyes döntőben, de a klasszis jobbátlövő most sokkal többet vár.

Úgy gondolom, hogy erősebb csapatunk van, mint legutóbb volt, mert több olyan játékosunk akad, akinek van BL-tapasztalata. A budapesti hétvége egy háború, de egyben jó móka is lesz

- tette hozzá.

Ole Gustav Gjekstad, a Vipers edzője úgy gondolja, hogy a Storhamar és a Sola elleni mérkőzések jó alapot jelentettek a magyarországi út előtt.

"Valószínűleg a Győri ETO a nagy favorit, de mi azért utazunk el, hogy nyerjünk" - nyilatkozta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Kérjük, tartsanak minél többen velünk, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni. Fizessenek elő, olvassanak, kövessenek minket, vitatkozzanak velünk, adjanak ötleteket. Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!