A milliárdos vállalkozó ügyvédje szerint szakszerűtlen és aránytalan volt a rendőri intézkedés, amely során eltört az ügyfele keze.


Elsőként a Blikk számolt be róla, hogy egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó férfinak az idei Sziget Fesztiválon vasárnap hajnalban a bejáratnál egy rendőri intézkedés közben eltörték a karját.

Az akkori sajtóinformációk szerint a milliárdos vállalkozót a botrányos viselkedése miatt dobták ki a fesztiválról, ezt követően pedig a rendezvény bejáratát biztosító rendőrökkel kezdett el kötekedni, többször is megfenyegetve őket azzal, hogy kormányközeli kapcsolatai miatt bajba kerülhetnek. A rendőrök igazolásra szólították fel, amit megtagadott, ezért előállították, a bilincselés közben pedig eltört a keze. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, sérülése ellátása közben pedig kiderült, hogy alkoholos befolyásoltság alatt áll.

Az esettel kapcsolatban szerdán este közleményt adott ki Steiner Tamás, a férfi ügyvédje, aki arról ír, hogy a sajtóban megjelent állítások nem felelnek meg a valóságnak.

- írta az ügyvéd, aki szerint a hatósági iratok alapján megállapítható, hogy nem került sor megbilincselésre, az iratok pedig nem tartalmaznak olyan tényt, amely szerint ügyfele baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna.

(via 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!