Több kormányközeli szereplő mellett Habony Árpád nevéhez is köthető a V4NA News Agency néven megalapított új, nemzetközi hírügynökség, számol be a Válasz Online. Az ügynökségnek már van Twittere és egy hírt az Origo is szemlézett tőlük, aminek címe: „Itt a kapcsolat az Európai Néppárt és Soros között”. A székhelye Londonban van, leírása szerint a fő profilja a visegrádi országokkal kapcsolatos hírek. A cikkeket csak regisztráció után lehet elolvasni.

A Válasz Online szerint közel 50 fős szerkesztőség dolgozik a V4NA mögött, benne újságírókkal (például a Figyelőből és a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványból). A tervek szerint lesz tudósítójuk Pozsonyban, Varsóban, Prágában, Párizsban, Berlinben és Brüsszelben is.

A Válasz Online cikkében az áll, hogy a céget 2018. december 31-én jegyezték be Londonban, ekkor a tulajdonosa Szalay-Bobrovniczky Kristóf londoni nagykövet volt, az igazgatója Medveczky Balázs, az MTVA vezérigazgatója. Márciusban a cég 40 százaléki tulajdonát átvette a Danube Business Consulting, amit még Habony alapított. Március 29-én a New Wave Media Group lett a V4NA többségi tulajdonosa.