Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szerelem elsöprő energiákat mozgósít, ami megváltoztatja, felforgatja az életed.

A következő összeállításban arról lesz szó, hogy milyen változásokat tapasztalhatsz magadon, ha rád talál, vagy netán te találsz rá a nagy Ő-re.

1. Az igazi szerelmed jelenlétében úgy is jó lesz a közérzeted, hogy nem kell különösen megdolgoznod érte. Már attól boldog vagy, ha meglátod a párodat.

2. Az igazi szerelmed mellett mindig biztonságban érezheted magad. Ha ez nincs így, akkor félő, hogy nem a megfelelő ember van melletted.

3. Az igazi szerelmed úgy fogad el, ahogy vagy. Nem akar megváltoztatni, mellette igazán önmagad lehetsz.

4. Az igazi szerelmed sosem hagyja figyelmen kívül az érzéseidet, mindig odafigyel arra, hogy éppen milyen hangulatban vagy, és arra törekszik, hogy visszaálljon az egyensúly az érzelmi életedben.

5. Az igazi szerelmed mindig arra törekszik, hogy minél több időt szakítson rád, hiszen minden egyes együtt töltött perc igazi boldogság számára.

6. Az igazi szerelmed mindig kedvesen és elfogadóan viselkedik a számodra fontos emberekkel, szeretteiddel, mert tudja, hogy ezen is múlhat a boldogságod.

7. Az igazi szerelmed támogat abban, hogy az álmaidat valóra tudd váltani. Ő az első számú rajongód, mert az ő álma az, hogy téged boldognak lásson. Éppen ezért mindent megtesz, hogy kihozza belőled a maximumot.

8. Amikor a megfelelő ember van melletted kihozza belőled a legjobbat, és magából is. Mindketten egy irányba haladtok, együtt fejlődtök. Ezt a nagyszerű érzést mindenkinek át kellene éreznie egy kapcsolatban.

9. És végül az igazi szerelmednek van jövője veled, látja maga előtt azt a képet, ahogyan át- és megéltek minden egyes boldog, vagy akár nehéz pillanatot, egészen idős korotokig.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!