Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha nem szeretnél fogyókúrázni, de megszabadulnál egy pár kilótól, próbáld ki ezt a keveréket!

Tavasszal ajánlott egy rövid méregtelenítő kúrát beiktatni, hiszen ilyenkor nem csak a méreganyagoktól, de plusz kilóktól is megszabadulhatsz. A szervezet nem csak a hasznos tápanyagokat, de a méreganyagokat is úgy szívja magába, akárcsak egy szivacs. Tisztítsd meg a szervezeted az alábbi egyszerű módszer segítségével.

A természetes keverék hozzávalói könnyen beszerezhetőek, nem kell túl sok pénzt költened rá, és mégis nagyon hatékonyan megtisztítja a szervezeted. Akár rögtön ki is próbálhatod, már néhány alkalom után érezni fogod a hatás.

Hozzávalók:

  • egy db. 4 cm-es friss gyömbérgyökér;
  • 150 gramm frissen reszelt torma;
  • 1 kisebb csípős paprika;
  • 2 teáskanál fahéj;
  • 3 teáskanál méz;
  • 4 citrom leve;
  • ½ teáskanál szódabikarbóna;

Alkalmazás:

Alaposan mosd meg, majd tisztítsd meg a gyömbért és a tormát, reszeld le mindkettőt. Szedd ki a csípőspaprika magjait, majd turmixold össze a tormával és a gyömbérrel. Adhatsz hozzá egy kevés vizet, épp csak annyit, hogy egy kellemes pépes állagú masszát kapjál belőle. Ezután keverd hozzá a mézet és a fahéjat, a szódabikarbónát és a citromlevet.

A keverék a hűtőben tárolva több napon keresztül megőrzi frissességét. Naponta 3-4 alkalommal fogyassz el belőle egy-egy teáskanálnyit, majd igyál rá egy nagy pohár szénsavmentes vizet.

Naponta maximum 4 teáskanálnyi adagot fogyassz el, és 14 nap után tarts egy 7 napos szünetet. Ezután ismét beiktathatsz egy 14 napos kúrát.

Figyelem! A keverék nem ajánlott azoknak, akik gyomorproblémákkal küzdenek. A kúra elkezdése előtt mindenképp ajánlott ellátogatni egy vérvizsgálatra és egy szakemberhez!

Miben segít ez a természetes keverék?

Elsősorban súlyproblémák esetén ajánlott, havonta akár 10 kilótól is meg lehet szabadulni segítségével. Ezenkívül serkenti a vérkeringést, a gyomorműködést, az immunrendszert, csökkenti a cukorbetegség kialakulásának esélyét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!