Gulyás István szövetségi kapitány az MTI-nek elmondta, szerinte két hónap múlva a csapat ütőképes lesz.

Kapcsolódó

Véget ért a bikinibotrány, változott a mezszabály strandkézilabdában

A női játékosoknak bikinialsó helyett rövidnadrágot kell viselniük.

"Azt gondolom, ha addig nem történik sérülés, és mindenki egészséges lesz, akkor nyugodtan várhatjuk az Európa-bajnokságot. Bízom benne, hogy a védekezésünk stabil lesz, illetve mögötte a kapusteljesítmény is, ahogyan eddig. Most már támadásban is elég sok variációs lehetőségünk van. Reménykedem, hogy minden poszton, illetve a játék minden elemében fel tudjuk venni a versenyt az ellenfeleinkkel" - fogalmazott.

A szakember a Digi Sportnak elmondta, nagyon örül Sipos Adrián formájának, a beállós a nyáron Tatabányáról igazolt Veszprémbe.

"Nagyobb önbizalma lett, jól szállt be a Veszprémbe és Ligetvári Patrikkal egyre többet játszanak egymás mellett a védelemben, ami hasznára lehet a válogatottnak is" - vélte a kapitány.

Kapcsolódó

Először játszhat női kézis a férfiak bajnokságában

Hosszú procedúra volt, de végül megkapta az engedélyt.

Máthé Dominik, a norvég Elverum játékosa is nagyszerű formában van, az eddigi hat BL-mérkőzésén 28 gólt szerzett. Tőle Gulyás azt várja, hogy folyamatos legyen a fejlődése, és akkor nem lesz probléma a karrierjével.

"Készen állok arra, hogy a válogatott húzóembere legyek. Boldog vagyok, hogy most már első számú jobbátlövő lehetek" - nyilatkozta a 22 éves játékos, akinek nagy tervei vannak az Európa-bajnokságon.

Ha jól játszunk, ott az esély az elődöntőre vagy a döntőre is, de ehhez nagyon hosszú út áll még előttünk

- mondta.

Miután a jövő nyártól a PSG-t erősíti, a Digi Sport rákérdezett, hogy el tud-e képzelni egy a közös szelfit Lionel Messivel.

Ha megoldható, majd kérek egy közös képet tőle

- mosolyodott el.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!