"Na srácok? Ki lesz a következő? Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?"

- írta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerdai Facebook bejegyzésében, amiben Szájer József szexbotrányára reagál.

"Melyikőtök gondolja még mindig azt, hogy belemásztok az emberek magánéletébe Istenre hivatkozva? Melyikőtök mer legközelebb a keresztény értékrendről papolni, miközben titkos luxuspartikon tivornyzáztok? Családbarát Fidesz, mi?"

- teszi fel további kérdéseit az ellenzéki politikus.

hirdetés

Majd hozzáteszi, hogy a férfiakkal közös, drogos parti nem különösebben érdekelné, ha nem Szájer József írta volna az új, keresztény szellemiségűnek hívott Alaptörvényt.

"Ugye értitek? Mindeközben droggal, homoszexuális kapcsolattal teli, titkolt élete zsarolhatóvá tette. Zsarolhatta a Fidesz, Orbán, bármelyik nemzet titkosszolgálata. És Orbán hagyta, hogy egy zsarolható ember legyen a frontvonalban. Orbán és Szájer a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Ez a legnagyobb skandalum."

Gyurcsány Ferenc szerint ez az igazi botrány.

"Nem keresztények, nem hazafiak vagytok. Primitív, hazug fajankók, akik azt hiszik nekik mindent szabad. Megszentségtelenítettétek a legszentebbet, a hazát. Közös hazánkat" - tette hozzá a DK elnöke.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.



hirdetés