A Tisza Párt fővárosi taktikáját minősítette a DK elnöke. Szerinte pont azoknak az embereknek köszönhetően működik a város, akiket Magyar Péterék kirúgnának.


Gyurcsány Ferenc megint bejelentkezett élőben, de ezúttal komolyabb témában. A Demokratikus Koalíció elnöke a reggeli futása előtt döntött úgy, hogy Facebookon szól követőihez, és beleállt a Tisza Párt fővárosi húzásaiba. Közben gyorsan védelmébe vette Kiss Ambrust, Karácsony Gergely helyettesét, és kicsit kioktatott mindenkit, aki szerinte túl könnyen akarna embereket kirugdalni.

Gyurcsány lazán kezdett, felvezetve, hogy igen, van olyan ügy, amiben még ő is egyetért Magyarékkal, de végül ezt a lényeges infót csak a videó alá kommentelve osztotta meg. A DK elnöke azt mondta, nincs senkinek semmilyen erkölcsi felhatalmazása, hogy anélkül, hogy azt megmagyarázná, egyszerűen annyit mondjon, hogy kirugdalok mindenkit Budapestről.

Szerinte ez disznóság, mocskos dolog, és úgy fogalmazott:.

Gyurcsány szerint Budapest azért működik, mert azok az emberek, akiket most Magyar Péterék el akarnak távolítani, kitartottak annak ellenére, hogy a kormány „megpróbálta megfojtani” a várost. Végül a DK elnöke

A bejelentkezést itt lehet visszanézni.

(via Index)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!