Az Egyesült Királyságban a múlt hétvégén ünnepelték II. Erzsébet királynő uralkodásának 70. évét, a többnapos rendezvénysorozatokon pedig többször is Lajos hercegre figyelt a közönség, Vilmos hercegék legfiatalabb gyereke ugyanis többször is nemtetszését fejezte ki a programokkal kapcsolatban. Először a fülét fogta be látványosan a palota felett elhúzó repülők zaja miatt, később pedig túl sokáig kellett egy helyben ülnie, ekkor saját magát és Kate Middletont is igyekezete szórakoztatni.

Kapcsolódó

Lajos herceg látványos jelét adta, hogy nem tetszenek neki a királynő tiszteletére felettük elzúgó repülők

Meghan, Harry és András herceg nem lehettek ott.

Utóbbi eseményen a család több tagjai is nevetve fogadta Lajos herceg "műsorát", aminek láttán György herceg egy ponton egyszerűen a tenyerébe temette az arcát.

Nooo this is so cute! ????????

Prince William, Prince George, Princess Charlotte The Duchess of Cambridge and Mia Tindall' reaction when Prince Louis was celebrating ????

Prince George's reaction is the best ????

Gif: tumblr, willandkate pic.twitter.com/6eS3zmNFQi

- Isa (@isaguor) June 7, 2022

A jubileumi ünnepség megnyitóján egyébként maga György herceg is megfeledkezett magáról egyszer. A nemzeti himnusz alatt a Buckingham-palota erkélyének korlátján kezdett el támaszkodni, Sarolta hercegnő viszont gyorsan jelezte neki, hogy rendezze a testtartását.

Kapcsolódó

György herceg egy pillanatra megfeledkezett magáról a Buckingham-palota erkélyén, Sarolta hercegnő intette rendre

A hercegnő a nemzeti himnusz alatt figyelmeztette a bátyját a helyes testtartásra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!