Na végre!


Csodaszép idő lesz hétvégén, amennyi időt csak tudtok, töltsetek kint a jó levegőn.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ugyanis igazi tavaszi időre számíthattok.

Azt írták, hogy március 22-én, pénteken több órára kisüt a nap, eső sehol sem várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. Fagyra a hajnali órákra elsősorban a Dunántúlon és az Alföld délnyugati felén, továbbá az Északi-középhegység területén kell számítani. Napközben 16-20 fokig melegszik a levegő.

Március 23-án, szombaton és 24-én, vasárnap napos, száraz idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton mínusz 2 és plusz 5, vasárnap mínusz 1 és plusz 6 fok között valószínű. A nappali maximum szombaton 17-21, vasárnap 17-22 fok között alakul.

Az Időkép azt írja, Szombaton nyugaton és a Tiszántúlon számíthatunk sok napsütésre, máshol valamivel több felhő lehet az égen, de azért ezeken a tájakon is számíthatunk napos időszakokra. Csapadék szerintük nem várható. Keleten, északkeleten élénk lehet az északias szél.

Vasárnap az Időkép szerint is folytatódik a kellemes tavaszi idő, bár időnként gomolyfelhők megjelenhetnek az égen, de egy-egy gyenge futó zápor legfeljebb csak északon fordulhat elő. Nem lesz jelentős a légmozgás.

Hétfőn viszont hidegfront jön, feltámad a szél, és néhol eső is hullhat.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!