Gyöngyvirággal mérgezte meg nyugdíjas áldozatát az a 43 éves magyar nő, aki tagja egy osztrák "boszorkánybandának" - ezt a börtönben vallotta be a már több bűncselekmény elkövetésével is megvádolt "boszorkány".


Februárban ezek közül már többet elismert. Ügyvédje elmondta, hogy a nő segített behálózni és megfenyegetni egy 95 éves férfit, aki azóta már meghalt, a rendőrség szerint természetes halállal. A magát boszorkánynak valló nő viszont azt állítja, ő mérgezte meg az idős embert gyöngyvirággal. Az ügyészség most a szakértői véleményre vár, ami alapján kiderül, hogy valóban ez okozhatta-e a férfi halálát.

Az RTL Híradó által megkérdezett botanikus szerint ha az ember gyöngyvirágot fogyaszt, erős hasi fájdalmak, hányás, hasmenés jelentkeznek utána. A tünetekkel azonnal orvoshoz kell fordulni, mert akár halálos is lehet a virág hatása.

A 43 éves magyar nő két társával együtt börtönben ül csalás és zsarolás miatt, de szektás gyilkossággal is vádolják őket. Korábban mi is megírtuk, hogy az utcán szólítottak le az idős hölgyeket és balsors elöli védelmet tukmáltak rájuk. Akit becserkésztek, nem engedték: újra és újra felkínálták szolgálataikat, de az okkult szeánszokért egyre több pénzt kértek. Aki nem akart kötélnek állni, azt azzal fenyegették, hogy átkot szórnak rá. Az így megfélemlített idős emberektől nagy összegű kölcsönöket is felvettek. A magyar "boszorkány" beismerte, hogy megölte egyik áldozatukat, aki állítólag egy 72 éves nő volt. A gyilkos azt mondta, hogy azért ölte meg az idős nőt, mert az rájött arra, hogy átverték, és a végrendeletét is meg akarta változtatni.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!