Doriának a harmadik gyereke lesz, de Básti Juli fia, Puskás Samu is úgy érzi: felkészült az apaságra.


Januárban mi is megírtuk, hogy szerelem szövődött a Centrál Színházban: kiderült, hogy Martinovics Dorina és Puskás Samu egy párt alkotnak. A színházi berkekben futótűzként terjedő hír azért is keltett nagy érdeklődést, mert a két színész között 15 év korkülönbség van.

Ez azonban a jelek szerint egyáltalán nem zavarta őket, sőt, kapcsolatuk most újabb szintre lép:

A színházi világ már hónapok óta pletykált róluk, de a kapcsolatukat csak januárban erősítették meg, amikor a Pepe sorozat főszereplője, Martinovics Dorina és a rendező-fordító Puskás Samu, Básti Juli és Puskás Tamás fia, hivatalosan is egy párként jelentek meg. Az egész úgy indult, hogy a tavaly tavasszal bemutatott Prima Facie (Az ártatlanság vélelme) című monodrámát Samu rendezte, Dorina pedig a főszerepet játszotta. A próbák alatt annyira jól működött köztük az összhang, hogy ez gyorsan tovább is lépett a színpadon kívüli életükre.

Az ismerősök szerint a családok és barátok egyaránt örömmel fogadták a párt, és senkit nem zavart a köztük lévő korkülönbség

Most pedig itt az újabb fordulat: Puskás Samu egy interjúban elárulta, hogy egy kisfiú édesapja lesz. Dorinát november 23-ra írták ki, ami pont egy nappal esik az Oleanna című darab bemutatója után – ez lesz Puskás harmadik rendezése, Az ártatlanság vélelme és a Fekete Péter után.

Dorina számára nem új az anyaság, hiszen már van két gyermeke – egy kislány és egy kisfiú –, így a „tréning” már megvolt, ahogy Samu fogalmazott, most télen pedig jöhet a vizsga. A rendező-fordító szerint a korkülönbség köztük sosem volt téma, és úgy érzi, készen áll az apaságra.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!