A Mancs őrjárat a kisiskolások körében jelenleg az egyik legnépszerűbb rajzfilm-sorozat, így nem csoda, hogy Angliában egy négyéves kisfiú születésnapjára a kedvenc karaktereit hívták meg a szülei. Három, jelmezbe öltözött előadó érkezett a Little Billingtonban tartott zsúrba, akik a sorozatban szereplő Skye, Marshall és Chase kutyákat alakították volna, ha a szörnyen vad gyerekek nem tették volna tönkre a produkciót.

A szülinapi zsúr vendégei ütni, verni kezdték szerencsétlen jelmezeseket, miközben egyetlen szülő sem fékezte meg a gyerekek dühöngését.

A három előadó a Sun című, brit bulvárlapnak mesélt az átélt bántalmazásról: egyikük fejére úgy ráhúzták a jelmezt, hogy a nő nem látott ki alóla, miközben ütötték-verték.

A másik kabalafigurának lerángatták a fejéről a jelmezt, majd egy gyerek rasszista szidalmazásba kezdett, amikor meglátta, hogy az előadó színesbőrű. Ezt átvette tőle a többi kiskorú is, és többen is elkezdték lejáratni a fellépőket bőrszínük miatt.

hirdetés

A jelmezesek jobb híján megpróbálták kézmozdulatokkal eljátszani, hogy a kutyák szomorúak, ezért sírnak – hátha így a gyerekek megnyugszanak kicsit, de egyáltalán nem sikerült őket megfékezni. Idővel az előadók inkább úgy döntöttek, hogy távoznak.

Ekkor azonban a szülők is akcióba léptek: bezárták a kapukat, közölték, hogy "nem mehetnek innen sehova" és követelték, hogy fizessék vissza a fellépő díj előlegét.

A három kutyának öltözött nő kihívta a rendőröket. Egyikük elmondása szerint több, kommandósokat szállító rohamkocsi és járőrautó érkezett a helyszínre, így tudtak végül távozni. Mindezeken a szörnyű megpróbáltatásokon túl azonban a szülők még a gázsijukat sem fizették ki nekik.


hirdetés