Nemrég Tom Holland mesélte, hogy Gwyneth Paltrow-nak fogalma se volt, hogy ő kicsoda, hiába forgattak együtt. Sőt, ezt annak kapcsán jött szóba, hogy Paltrow arra se emlékezett, hogy benne volt a közös filmjükben.

Hiába forgattak együtt, Gwyneth Paltrow nem tudja, ki az a Tom Holland

A Pókembert alakító Holland vicces dologra hívta fel a figyelmet.

Mint most kiderült, ez nem egyedi eset, Paltrow nem igazán jó emberek megjegyzésében, akkor sem, ha együtt dolgozik többször is velük. Sebastian Stan, aki a Marvel-filmekben Bucky-t, a Tél katonáját játssza, jelenleg éppen a párizsi Fashion Weeken van, akárcsak Paltrow. Előbbi posztolt is egy fotót a divateseményről, amin Paltrow is szerepel, a leírásban pedig ez szerepel:

Örülök, hogy bemutathattam magamnak harmadszorra is Gwyneth Paltrow-nak. Ugyanabban a filmben szerepelünk…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just barely managed to photobomb the great @pppiccioli and legend @realmrvalentino here… Thank you both for inviting me to my first couture show in ????????????????‍????. Also glad I got to reintroduce myself to @gwynethpaltrow for the third time. We are in the same film…????????‍♂️ #valentino #couture ????: @maxmontingelli

Sebastian Stan (@imsebastianstan) által megosztott bejegyzés, Júl 4., 2019, időpont: 4:25 (PDT időzóna szerint)

Ez akár viccelődésnek is tűnhet, de azóta nyilvánosságra került egy felvétel a Bosszúállók: Végtelen háború díszbemutatójáról, amin Paltrow megkérdezi Chris Prattet valakiről, hogy ő kicsoda. Pratt elmondja neki, hogy Sebastian Stan, aki Bucky-t játssza a filmben, Paltrow válasza pedig: ó, oké. Szóval valószínűleg szó szerint harmadszorra kellett most bemutatkoznia Stannek.

GWENYTH PALTROW REALLY ASKED HER PUBLICIST WHO SEBASTIAN STAN WAS RIGHT IN THE MIDDLE OF THE INFINITY WAR PREMIERE JDKDKSJDJD PLEASE HELP ME pic.twitter.com/VXPu93rbNp

- A (@fierysadness) 2019. június 7.

Kiemelt kép: Roy Rochlin/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!