Thomas Tuchel nem kímélte a szakkommentátorokat, akikbe már a szombat esti rangadó előtt is beleszállt. A meccs után pedig rátett még egy lapáttal.


Gúnyos interjút adott a Bayern München vezetőedzője, miután szombat este magabiztosan legyőzték legnagyobb bajnoki riválisukat, a a Borussia Dortmundot, vette észre a Rangadó. Thomas Tuchel azonban nem az idegenben 4:0-ra legyőzött ellenfélnek, hanem a szakkommentátoroknak ment neki.

Tuchel több kritika is érte az utóbbi időben, miután a Bayern hétközben kiesett a Német Kupából egy haramdosztályú csapattal szemben, ráadásul hiába veretlenek, csak második helyen állnak a bajnokságban. A vezetőedző már a meccs előtt is odaszúrt a szakértőknek és azt mondta, hogy nem akar túl sokat beszélni, nehogy elvegye az időt tőlük, köztük Lothar Matthäustól. A lefújás után aztán méginkább belelendült:

„Ahhoz képest, milyen ellentét van a játékosok és az edző között, valamint, hogy a csapat nem fejlődik, valóban meglepő volt. De nem tudom, meg kéne kérdezni Lothart [Matthäus], vagy ha ő nem tudja, akkor Didi [Hamann] biztosan tudni fogja” – mondta Tuchel, akinek évek óta a magyar Löw Zsolt a segítője.

Ekkor a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus megjegyezte, hogy szakértőként szerinte is tökéletesen játszott a Bayern, és hogy érti, amiért Tuchelnek nem esik jól, ha bírálják, elfogadja ezt.

„Akkor ez most olyan, mintha húsvét vagy karácsony lenne” – jegyezte meg gúnyosan a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyerő Thomas Tuchel.

„Igazából nem akarok ebben a beszélgetésben részt venni, ez nekem túl sok. Van egy munkátok, csináljátok, ahogy szeretnétek. Most nyertünk 4-0-ra, 180 fokos fordulatot kellene vennetek. Jó szórakozást” – zárta mondandóját a Bayern edzője, aki aztán ott is hagyta Matthäusékat, de még a sajtótájékoztatón is visszautalgatott a Hamannal közös szakértéseikre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!