A szállásadó saját magát buktatta le a végén. A modell mindenesetre többet nem foglal az Airbnb-n.


Az ATV #Bochkor című, vasárnap adásba kerülő műsora elég viccesre sikeredett. Egy ponton komolyodott el a hangulat, amikor Görög Zita elmondta, hogy londoni nyaralását egy bekamerázott apartmanban töltötte. Természetesen előre mit sem tudott az illetéktelen megfigyelésről, az a kiköltözéskor derült ki.

Ugyanis megérkezéskor a szállásadó váratlanul foglalót kért Zitáéktól, arra az esetbe, ha kárt tennének a berendezésben. Erről szó sem volt a megállapodásban, de mivel három kamasszal vették ki a szállást, végül is készpénzben kifizette.

„Kérdeztem van erre egy szerződése, ami bizonyítja, hogy ő átvette ezt az összeget, de kicsit felháborodva közölte a hölgy, ha van nálam toll és papír, akkor írjam meg. Mindezt a ház előtt állva”

– mesélte el Görög Zita az abszurd jelenetet.

Végül is az igazi meglepetés a kiköltözéskor történt, amikor is a tulaj felcsengetett hozzájuk, hogy visszahozta a foglalót.

„Lementünk a gyerekekkel, oda adja a foglalót és akkor kérdeztem: jó, de honnan tudod, hogy nem történt semmi?” – folytatta a történetet Görög. Mivel válasz nem érkezett, ekkor esett le neki, hogy kamerával ellenőrizték minden pillanatukat.

Mára már kiokosodott a modell, hogyan lehet ellenőrizni, nincs-e kamera egy adott helyen, vannak erre megfelelő műszerek. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy a kémjátszma biztosan nem ért véget, a következő generációs kamerákat korántsem biztos, hogy kimutatják a mai kütyük.

via Naphire.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!