Még hiányoznak a miskolci kollégák, barátok, de egyre jobban érzik magukat Budapesten. Most először együtt dolgoztak egy készülő filmben is.


Görög László és Czakó Julianna, a színházi élet két jól ismert alakja, tavaly nagy változásra szánták el magukat: elhagyták Miskolcot, hogy Budapesten kezdjenek új életet. A Blikk szerint a döntés mögött nemcsak szakmai, hanem családi okok is húzódtak. Bár nem volt egyszerű a fővárosi ritmust felvenni, úgy tűnik, mostanra már otthonra találtak.

„Nagyon jól érzem magam itt szakmailag és a hétköznapokban is” – mondta Czakó Julianna, hozzátéve, hogy a költözés célja az volt, hogy kislányuk, Gizike közelebb legyen a nagyszüleihez Győrben.

„Szeretetet, figyelmet kapunk, és remek emberekkel dolgozhatunk együtt” – tette hozzá.

Görög László viszont őszintén bevallotta, hogy nem volt könnyű elhagyni Miskolcot. „Nagyon nehéz volt már működtetni azt a háromlaki életet Miskolc, Budapest és Győr között” – mondta, de hozzátette, hogy mára már hozzászokott Budapest nyüzsgéséhez. Azt is elárulta, hogy

A házaspár munkakapcsolata harmonikus, és bár mindketten elismerik, hogy a színészek érzelmeiket szélsőségesen élik meg, ez a munkát sosem befolyásolja. „Normális kapcsolat a miénk, ugyanúgy mi is veszekszünk, de abban is Julcsi a jobb” – nevetett László.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!