Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Steve Jobs nagyon értékes dolgokat teremtett. Nem csupán egy világhírű céget hozott létre, az Apple-t, de abból is tanulhatunk, ahogyan a munkáját és az azzal járó kihívásokat kezeli.

Fotó: Wikipedia

Erre a következő 13 idézet ad példát és erőt, hogy te is mindent elérj az életben.

1. A számomra legértékesebb dolgok nem kerülnek pénzbe. Elég nyilvánvaló, hogy a legértékesebb, mindenki számára az idő.

2. Légy bátor és kövesd a szívedet. Ő mindig tudja mi az amivé válnod kell.

3. Az élet néha ad egy nagy pofont. Akkor se veszítsd el a hitedet.

4. Az időd korlátozott. Ne vesztegesd el azzal, hogy valaki más életét éled. Ne engedd, hogy mások véleménye hangosabb legyen a belső hangodnál. A legfontosabb, hogy kövesd a szíved és a megérzéseid.

5. Nincs lehetőséged sok mindent megtenni az életed során, ezért nagyon jónak kell lenned abban, amit csinálsz. Az élet rövid, tudod? Ha már eldöntöttük, hogy mit szeretnénk tenni, legyünk benne nagyon jók. Meg kell érnie.

6. A legfelemelőbb érzés az, amikor a szívedet is beleteszed abba, amit csinálsz, akár több időn keresztül és végeredményben azt látod, hogy megéri.

7. Ugyanolyan büszke vagyok azokra a dolgokra, amiket nem tettem meg, mint azokra, amiket megtettem.

8. A minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség.

9. Amikor egy problémába ütközünk, amit meg szeretnénk oldani, a megoldás gyakran bonyolultnak és nehéznek tűnik. A legtöbb ember itt feladja. De ha továbbmész és megpróbálsz együtt élni a problémával, legtöbbször a legelegánsabb és legegyszerűbb megoldáshoz jutsz. A legtöbb ember nem szánja rá az idejét és az energiáját a megoldásra.

10. Légy a minőség megtestesítője. A legtöbb ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy a legjobbat kapja.

11. A legfőbb példaképeim a Beatles: 4 fiatal fiú, akik kiálltak egymás mellett, kordában tartották negatív érzelmeiket és segítettek egymásnak. Mindez nem valósult volna meg, ha külön utakon mennek tovább.

12. Ha valami újat csinálsz, gyakran követhetsz el hibákat. Beismerni ezeket, jó dolog. A lényeg, hogy gyorsan továbblépj, hogy újabb felfedezéseket tehess.

13. Ez a kedvenc mantrám: egyszerűség és koncentráció. Az egyszerűség néha sokkal bonyolultabb lehet, mintha valami bonyolult dologgal állnál szembe. Keményen kell dolgoznod azért, hogy kitisztítsd az elméd és elérj az egyszerűséghez.

Fekete Tímea


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!