Egy autóbaleset volt kapcsolatukban a fordulópont, aminek a fiú is szemtanúja volt.


Gimnáziumi zaklatójához ment feleségül egy 20 éves utah-i nő, írja a LADbible. Lauren Enslow azóta már mindent megbocsátott 21 éves szerelmének, Lucas Olsen pedig nagyon sajnálja, amit gyerekkorában művelt a lánnyal.

Kapcsolatukban a fordulópontot egy 2017-es autóbaleset jelentette. Az egészet végignéző Lucas azonnal megkereste iskolatársát, hogy jól van-e történtek után. Ezt követően hirtelen abbamaradt a bullying, majd gyorsan kialakult köztük a szerelem, ami egy tavaly nyári esküvőben csúcsosodott ki.

– mondta Lauren. A férfi ráadásul már nagyon megbánta korábbi viselkedését, amit serdülőkori éretlenségének tulajdonít.

„Amikor ilyen fiatal vagy, viccesnek tartod az ilyesmit. Soha nem gondoltam, hogy úgy néz ki, mint egy rajfilmfigura” – szabadkozott az egykori zaklató.

Lucas szerint a bullyingban nagy szerepe volt annak, hogy a nem tudta helyén kezelni érzelmeit, miközben a barátai folyton csúfolták a lányt. A fordulópont egyértelműen az a baleset volt, aminek a fiú évekkel ezelőtt szemtanúja volt.

Az első randevúk során a fiú elnézést kért Laurentől a történtek miatt. A pár átbeszélte a múltat, majd soha többet nem rágódtak a megismerkedésük előtti hónapokon.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!