Gigi Hadidnak "komoly" kritikákkal kellett szembenéznie a Twitteren, miután egyes kommentelők arra panaszkodtak, hogy lehetett az alábbi "trehány szerelésben" utcára merészkednie a modellnek.

Ráadásul smink se volt rajta, ami mindennek a teteje.

Hadid válaszolt az egyik hozzászólásra:

Srácok, picit le kéne nyugodni néha. Ezt úgy hívják, »kiugrasz a városba valamiért«, és nem a ti kedvetekért öltözök fel. Azért, mert irreális elvárásaitok vannak a kinézetem és az öltözködésem felé, vagy mert nem vagyok elég szexi ilyenkor - de holtbiztos hogy nem fogok másként öltözni.

Majd úgy folytatta:

Nem csak erre a kommentre gondolok amúgy. Állandóan az a téma, hogy bátorítsuk a nőket így-úgy. Én támogatom és bátorítom is a nőket arra, hogy megmutassák a bőrüket smink nélkül vagy épp ne. Ez döntés kérdése. Én mutatom, ha akarom, és továbbra is szexinek fogom magam tartani tetőtől talpig. A hülye megjegyzések ellenére.

HÁT HOGY MERTE EZT?! A kommentet amúgy törölte az illető, aki kiírta.

@doublegiforce U guys need to calm tf down sometimes. It's called stepping out to do one errand- not dressing for your approval. Your unrealistic expectations & petty complaining all the time about my style or not being sexy enough isn't going to make me dress differently.

- Gigi Hadid (@GiGiHadid) November 5, 2019

Ez volt az ominózus szett:

Fotó: Robert Kamau/GC Images

Kiemelt kép: Robert Kamau/GC Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!