Különös felvétel terjeng az interneten napok óta Gáspár Laciról. Az énekes egy balatonfüredi szórakozóhelyen járt nemrég, azonban ottléte hangos szóváltásba torkollott. Gáspár később azt mondta, rasszista támadás is érte a személyzet részéről, sőt, az énekes azt is állította, feleségével is erőszakosan léptek fel a helyen.

A Nikit elkezdték ott lökdösni. Fel tudnám tenni azt a képet a netre, hogy a Nikinek be van lilulva a karja konkrétan. Látszik a hüvelykujján, úgy megfogta őt a srác, hogy be van lilulva a karja. Akkor aztán tényleg elborult az agyam.

Kapcsolódó

Gáspár Laci a szórakozóhelyi incidensről: A srác végig azt mondta, gyerünk ki, kitépem a gerincedet

Az énekes állítja, a feleségét úgy meglökték, hogy nyoma maradt.

A Bors elérte az érintett szórakozóhely szóvivőjét, aki így mesélt az esetről a lapnak:

Szórakozóhelyünk mint mindig, szombaton is négykor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni.

A szóvivő úgy folytatta a lapnak, az énekes nem hallgatott rájuk: "A pultos fiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga és mit is képzel magáról. A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta, én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem".

Magyarázatot adtak a szórakozóhelytől arra is, miért firtatták a dolgozók Gáspár származását, ahogy az a felvételen hallható.

A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy leszbikus kurva kipattant a szájából. Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett

- nyilatkozták a Borsnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!