A Blikk kiderítette, hogy Gáspár Evelin június 9-ig Járóka Lívia csapatának tagjaként dolgozik „folyamatos és rugalmas” munkában Brüsszelben.


Gáspár Evelin neve felkerült Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztensei közé – szúrta ki a Blikk. A lap információi szerint a Győzike-showból megismert fiatal nő a júniusi választásokig tartó parlamenti ciklus utolsó évében csatlakozhatott a politikus munkatársaihoz.

Az idén 30 éves Evelin a közösségi felületein egyébként nem tünteti fel az EP-ben végzett munkáját. Győzike lánya kifejezetten jó iskolákat végzett, gyerekkorában a pásztói Mikszáth Kálmán Líceum növendéke volt nyelvi tagozaton, később pedig az International Business School Budapest diákjaként tanult.

A LinkedIn-profilja szerint nemzetközi tanulmányai részeként három évig járt a Luxembourgi Egyetemre. A lap kereste Járóka Líviát is, aki helyett a közvetlen parlamenti asszisztense válaszolt. Elmondása szerint a politikus személyes meghallgatás alapján választotta ki Evelint, a legfőbb érv az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvtudásai voltak. Gáspár Evelin sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez, munkakapcsolatuk pedig folyamatos és rugalmas – derült ki.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!