Nyalókalufi is járt a mondanivaló mellé. A koreográfia nem teljesen világos, az üzenetet érteni véljük.


Gáspár Győző még csak néhány hónapja merült bele a magyar futball világába – feltehetően nem teljesen függetlenül attól, hogy a közelmúltban építgetni kezdte politikai karrierjét a Fideszben –, de már teljes értékű Fradi-drukkernek tartja magát.

Legújabb Instagram-posztjában is a ferencvárosi klub pulcsijában jelent meg, és a focival kapcsolatos, de azon túlmutató üzenetet fogalmazott meg.

– írta a Romantic egykori énekese.

A szöveggel valószínűleg arra utalt, hogy mióta lelkes meccsrejáró lett, rengetegen molinókkal, transzparensekkel és hangos kiabálással jelzik nemtetszésüket ottléte miatt. Mint ismeretes, a celeb (és főleg felesége, Bea) izzó hangvételű posztváltásba kezdett Curtisszel, aki nagyon kiakadt Győző újdonsült Fradi-mániáján.

Azt azonban továbbra sem értjük, hogy mit keres a mély értelmű poszt mellett egy karácsonyi manó és egy ünnepi nyalókát formázó lufi.

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés

A Fradi az NB1 e heti fordulójában vasárnap késő délután a Puskás Akadémia otthonába látogat, Felcsútra. Azt egyelőre nem tudni, hogy Győzike, aki eddig inkább az Üllői útra járt ki, ott lesz-e a meccsen.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!