Néhány napja még Orbán Viktorral spanolt a zenész-valóságshow-hős.


A múlt hétvégén zajlott tihanyi Tranzit Fesztiválon, a kormánytagok és hozzájuk közeli közéleti személyiségek egyik legnagyobb éves összejövetelén részt vett a közelmúltban egyértelműen és vállaltan Fidesz-szimpatizánssá avanzsált Gáspár Győző is. A közösségi médiába folyamatosan feltöltögetett tartalmaiból azt is tudjuk, kikkel sikerült találkoznia.

Mint kiderült, a sztár nagyon élvezte Rogán Antal előadását (amiről nem készülhetett felvétel), de lelkesedése akkora volt, hogy a Gulyás Gergely-Márki-Zay Péter vitában még utóbbi szereplőt is megdicsérte. Ezután közös szelfit készített Orbán Viktorral.

A showman úgy fogalmazott, hogy a Tranzit fesztiválra „tanulni, ismerkedni, kapcsolatokat építeni” ment el, „ahol nyitott, támogató környezet fogadta”.

Szerda este feltöltött videójában azt látni, hogy

A külgazdasági és külügyminiszter egy laza „Hello, minden oké?” köszönéssel is jelezte a köztük lévő baráti viszont. Gáspár Győző videója mellé a következőt írta: „Magyarnak lenni küldetés”, ami utalás Orbán Viktor nem sokkal azelőtt elmondott beszédére.

 

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!