Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hiába keres hónapok óta munkát, Gáspár Győző nagyobbik lányának nincs szerencséje, senki sem akarja alkalmazni.

Gáspár Evelin már azon is gondolkozott, külföldre költözik, mert egyszerűen nem kap munkát magának. Győzike lánya teljesen elkeseredett amiatt, hogy diplomája és nyelvismeretei ellenére sem alkalmazzák őt sehol.

A celeblány őszintén mesélt a Mokka adásában arról, hogy milyen megaláztatások érték őt munkakeresése során, és mi lehet annak az oka, hogy mindenhonnan elutasítják.

"Szeptemberben meglett a sulim. Előtte már próbálkoztam gyakornokként, akkor még volt sikerem, igaz, akkor is kellett az ismerősi kapcsolat, hogy benyomjanak. Aztán amikor önállósodni akartam és csak az önéletrajzommal bekerülni, akkor volt pár lyukra futás. Legutóbb az volt, mielőtt kimentem Ázsiába nyílt itt egy delikátesz, ahova én jelentkeztem, ahová fel is vettek, szerződést írtunk, de aztán amikor hazaértem, azt mondták már betelt a pozíció és nem értettem. Tényleg szerettem volna normális emberként elhelyezkedni, meg beintegrálódni, mint egy celeb" - mondta értetlenkedve Evelin.

Gáspár Evelin azt is elmondta, szeretett volna beintegrálódni mint egy celeb, de eddig ez nem sikerült, ezért úgy döntött, hogy átadja magát a celebségnek

"Most átadom magam a celebségnek, mégis ebben nőttem fel. Már el is engedtem, hogy mint egy normális ember beintegrálódjak, most abban vagyok, hogy majd hoz nekem valamit ez a celebség vagy elmegyek innen külföldre. Már nem akarom bizonygatni embereknek, hogy érek annyit, mint ők." - mondta Győzike lánya.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!