Gálfi Dalma bejutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének második fordulójába, írta az MTI.

Kapcsolódó

Fucsovics Márton: Djokovic a sportág legnagyobbja, de nem lenne joga itt lenni

Éles véleményt fogalmazott meg a magyar játékos.

A kvalifikációban 12. helyen kiemelt magyar játékos - aki 126. a világranglistán - hétfőn a brazil Carolina Alves (253.) ellen kezdte meg szereplését, és nyolc ászt ütve, 1 óra 26 perc alatt nyert.

A nemrég pozitív koronavírusteszt miatt hét napot egy melbourne-i karanténhotelben töltő Gálfi a második fordulóban a holland Indy de Vroome (252.) ellen lép pályára. A felek eddig egyszer találkoztak egymással, 2016 májusában a holland sportoló 6:1, 4:6, 7:6-ra győzött a fukoukai torna második körében.

Kapcsolódó

Novak Djokovic indulni akar az Australian Openen, a szurkolói összecsaptak a rendőrökkel

Nagy felfordulást okoztak a világelső teniszező drukkerei.

A főtáblára jutásért három győzelmet kell aratni.

A 23 éves magyar játékos eddig egyszer jutott Grand Slam-torna főtáblájára, tavaly a US Openen a horvát Petra Martictól kapott ki.

Az Australian Open hétfőn rajtol. Bondár Anna, Udvardy Panna, illetve Fucsovics Márton alanyi jogon főtáblás lesz Melbourne-ben.

Australian Open, női selejtező, 1. forduló

Gálfi Dalma (12.) - Carolina Alves (brazil) 6:2, 7:5

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!